Чара-хранители

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Чара-хранители » Тестовый форум » Чим вивести клей з одягу?

Чим вивести клей з одягу?

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Моя ситуація досить незвичайна: мені потрапився клей на одязі, і тепер я не знаю, як його вивести. Це сталося під час ремонту у дому, і я якось недбало обробляв деталі, але клей випадково потрапив на мою улюблену футболку. Я відразу ж відтер пляму, але тепер залишилася жовта пляма. Питання таке: чим вивести клей з одягу? Може, ви знаєте якісний і ефективний спосіб, щоб повернути моєму одязі колишню чистоту і привабливість?

0

2

В холодильнику потримайте, я думаю там точно буде прекрасно

0

3

Ну в мене теж криві руки і ляпнула трохи зайвого, тому і цікавилась чим вивести клей з одягу https://lux-x.com/ua/novosti/chem-vyves … s-odezhdy/ . Один із варіантів – використання рідких розчинників, таких як ацетон чи ацетонові засоби. Нанесіть трохи ацетону на пляму, а потім протріть її м'якою губкою або тканиною. Звісно, перед тим переконайтеся, що ваша тканина витримає вплив ацетону, і найкраще спершу провести тест на невидимій ділянці одягу. Інший метод - використання масла. Залейте клей маслом і залиште на кілька годин або навіть на ніч, щоб відпустило. Потім намагайтеся обережно видалити залишки клею, користуючись м'яким губчастим або бавовняним тампоном. Але завжди пам'ятайте, що ефективність методу залежить від типу тканини та виду клею, тому переконайтеся, що ви дієте обережно і перевіряєте вплив на невидимій частині одягу перед застосуванням.

0

Вы здесь » Чара-хранители » Тестовый форум » Чим вивести клей з одягу?